FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/02/2014

Les estacions d’esquí del Pallars acullen la Vertical i la Sprint Ski-Pallars

Esquí de muntanya

El Club d’Esquí Pobla de Segur organitza la Vertical Ski-Pallars i l’Sprint Ski-Pallars a les estacions de Port Ainé i d’Espot, el cap de setmana del 8 i 9 de febrer.  Enguany, totes dues competicions obren el calendari dels campionats d’Espanya d’ambdues modalitats. A més, la Vertical Ski-Pallars forma part de la novena Copa Catalana de Curses Verticals del calendari de curses d’esquí de muntanya de la FEEC i la Sprint Ski-Pallars de les curses Open.

La Vertical Ski-Pallars es celebra a Espot Esquí dissabte 8 de febrer amb l’entrega de dorsals a les 9 hores, al poble d’Espot, i a les 9,30 hores es farà un breafing explicatiu. La competició començarà a les 11 hores amb la cursa de júnior, cadet i sènior femení i a les 11,15 hores competirà la categoria sènior masculí. I la Sprint Ski-Pallars es celebrarà a l’estació de Port Ainé el diumenge 9 de febrer.

Ambdues competicions estan sotmeses al reglament de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME). Per a fer les inscripcions així com cercar més informació es pot consultar la seva pàgina web.

La selecció catalana, a la Vertical Ski-Pallars

La cursa compta amb diversos esportistes de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya. En les categories júnior i cadet tenen previst participar-hi: Laura Balet (Unió Excursionista de Sabadell), Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic), Judith Buyse (Grup d’Investigacions, Recerques i Espeleologia Sesrovires), Oriol Cardona (Ski Club Camprodon Secció Excursionista), Aleix Doménech (Centre Excursionista d’Olot), Ernest López (Centre Excursionista d’Olot), Miriam Martínez (Centre Excursionista Pontsica), Júlia Massagué (Unió Excursionista de Vic), Aribau Portillo (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) i Joan Reyne (Ski Club Camprodon Secció Excursionista).

En categoria absoluta tenen previst participar-hi: Nil Cardona (Ski Club Camprodon Secció Excursionista), Anna Comet (Unió Excursionista de Vic), Pau Costa (Ski Club Camprodon Secció Excursionista), Maria Fargues (Centre Esportiu Pedala.cat de Balaguer), Clàudia Galicia (Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses), Marta Garcia (Club Excursionista Calldetenes), Alfons Gaston (Grup Excursionista de Manlleu), Marc Pinsach (Ski Club Camprodon Secció Excursionista), Marta Riba (Club d’Esquí Pobla de Segur), Xavier Sadurní (Club Excursionista de Ripoll), Marc Solà (Ski Club Camprodon Secció Excursionista), Gerard Vila ( Grup Excursionista i Esportiu Gironí), Alba Xandrí (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) i Genis Zapater (Ski Club Camprodon Secció Excursionista).