FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Les eleccions a la vegueria del Barcelonès tindran lloc a la seu del Foment Excursionista el 19 de març | FEEC

Notícies - 20/02/2014

Les eleccions a la vegueria del Barcelonès tindran lloc a la seu del Foment Excursionista el 19 de març

La reunió de vegueria del Barcelonès del passat 20 de novembre va acordar la convocatòria d’eleccions per escollir un nou veguer en aquesta regió en què s’organitza la FEEC. L’única candidatura presentada amb el termini finalitzat està encapçalada per Ramon Tornero i Masip (Agrupació Excursionista Muntanya), per a president, i acompanyada de Miquel Àngel Fernández Azconegui (Club Excursionista Gràcia) per a sots-veguer; i David Mengual i Padrós (Centre Excursionista de Catalunya) per a secretari.

L’Assemblea de votacions tindrà lloc al local del Foment Excursionista de Barcelona (carrer de la Creu dels Molers 6, Baixos) el dimecres 19 de març a les 8 del vespre. Les entitats de la vegueria del Barcelonès poden exercir el seu dret a vot a través del president, el vicepresident o una persona delegada, sempre que aquesta aporti el document corresponent de delegació de vot i una fotocòpia del DNI.

La Mesa Electoral estarà formada per un representant del Centre Excursionista de Gràcia, un de la Unió Excursionista Catalunya d’Horta i un de la Junta Directiva de la FEEC.