FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 23/10/2023

Les caminades de resistència continuen amb la Mola-Santa

Vallès Occidental Caminades de resistència

El Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha celebrat una nova aturada del calendari. Aquest passat 21 d’octubre ha tingut lloc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la serra de l’Obac la 8a Marxa de resistència la Mola-Santa. El Centre Excursionista de Santa Perpètua ha estat l’encarregat d’organitzar aquesta prova.

Aquesta edició de la Mola-Santa ha proposat dues opcions de caminades. Un recorregut llarg de prop de 50 km  i 1.187 m de desnivell positiu, i un de més de curt de 37 km i 792 m de desnivell positiu, amb vistes al Vallès i a les comarques veïnes. Totes dues proves han comptat amb uns 300 participants aproximadament, que han gaudit d’indrets tan emblemàtics com el monestir de Sant Llorenç del Munt, el Puig de la Creu, l’ermita de Sant Jaume de Vallverd o la de les Arenes.

El sol i un vent constant, que no deixava pas a la calor, han acompanyat tota la 8a Marxa de resistència la Mola-Santa.

El Circuit Català de l’especialitat continuarà el pròxim 28 d’octubre amb la 29a la Marxassa, organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró.