FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Les activitats culturals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya segueixen el seu camí i després de la celebració de la 54a renovació de la Flama de la Llengua Catalana la pròxima cita serà el 12 de maig amb la primera de les activitats programades per a la 18a Diada Verdaguer Excursionista que aquest any anirà a càrrex de la UME de Gavà.

En aquesta edició es proposen fins a cinc dates a remarcar que aniran del 12 de maig fins al 29 de juliol d’aquest 2023 i on es recordaran diferents aspectes de la vida de Mossen Cinto en diversos indrets on es relaciona la vida de l’escriptor.

Folgueroles, Vic, Collserola o el cim del Montsent de Pallars són els llocs escollits per a realitzar les diferents activitats.

El 4 de juny serà el torn de la 56a Festa de la Canço de Muntanya que en aquesta edició se celebrarà a Sant Feliu de Codines (Valles Oriental) i serà organitzat des del Centre Excursionista d’aquesta localitat.

L’any pel que fa a les activitats culturals de la FEEC es tancarà amb el 45è Aplec Excursionista dels Països Catalans. Aquest Aplec serà especial, ja que comptarà amb la coorganització des del CEC i el Centre Excursionista d’Olot i se celebrarà als voltants de la capital de la Garrotxa.

La FEEC segueix apostant pel seu compromís amb la cultura i la llengua del país i per la defensa de dos aspectes que segueixen intactes en l’ADN de l’excursionisme català.