FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/02/2017

L’Err-Puigmal acull més d’un centenar de muntanyencs en la cita de la Copa i Circuit Català de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

El Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa ha celebrat una edició més de l’Err-Puigmal, esdeveniment inclòs dins del calendari de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el diumenge 19 de febrer. La participació ha superat el centenar d’amants de les raquetes de neu, en un cap de setmana d’anticicló i bons gruixos de neu.

Els muntanyencs inscrits en la prova no competitiva han gaudit d’un circuit de 6,5 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu. L’Err-Puigmal ha tancat la primera part del Circuit Català de Raquetes de Neu, que es reprendrà amb la 5a Gormanda Blanca, el 5 de març.

Marc Traserra i Laia Aguilar, guanyadors en la prova de copa

La tercera prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC s’ha disputat sota unes condicions de bonança meteorològiques excepcionals, anunciant un proper canvi d’estació. La cursa s’ha desenvolupat per sobre dels 2.500 metres en alguns punts, en un circuit d’11 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu. L’organització de la cursa ha comentat que “el recorregut exigent ha satisfet als corredors, ja que la major part del traçat ha estat sobre neu dura”.

El podi masculí l’han ocupat tres corredors de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC. Marc Traserra (CE Voltreganès ARS) ha guanyat la cursa després de superar al segon classificat, Just Sociats (CN Terrassa), en els darrers metres. Gabriel Crosas (CE Voltreganès ARS) ha estat tercer, aconseguint el seu primer podi de la temporada, després de dues curses on no l’havia acompanyat la sort.

En categoria femenina la corredora de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu, Laia Aguilar (CE Calldetenes) ha estat la guanyadora. La segona plaça ha estat per Marta Morera (Ateneu d’Acció Cultural), i la tercera, per Carolina Aparicio.