FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/05/2016

L’equip Zona 7 Entrenaments guanya el Raid Aventura X-Perience Vall de Llémena

Raids d'esports de muntanya

El raid d’esports de muntanya Aventura X-Perience Vall de Llèmena, organitzat pel Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, s’ha disputat a l’entorn del municipi de Sant Gregori (el Gironès), el dia 21 de maig. El raid, classificat dins de la categoria C, forma part del calendari Open de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Una vintena d’equips han participat al raid, que ha durat 6 hores, combinant les disciplines de BTT, cursa a peu, orientació específica i proves de descens de barrancs i espeleologia. Des de les primeres seccions els equips Zona 7 Entrenaments, formats per David Tarrés i Albert Vilana, i Aventura X-Perience han liderat el raid, marcant els temps establerts per l’organització.

La secció 3, seguint el curs de de la riera de Llémena, ha sigut determinant per decidir el guanyador del raid. L’equip Zona 7 Entrenaments l’han completat sense problemes, i ha aprofitat un error en l’orientació dels seus principals perseguidors per fer-se amb la victòria final.

L’equip de David Tarrés i Albert Vilana ha completat el raid en un temps de 6 hores i 13 minuts. El segon classificat ha sigut l’equip Hakunamatata Trangoworld, format per Pol Font i Joan Riba, i el tercer l’equip Komando Fisiovilasar 2, format per Julio Lizaranzu i José Fernádez.

Fotografies / Aventura X-Perience