FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/10/2017

L’equip Raidaran-Trangoworld, campió de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

L’Aventura X-Perience Expedition Race ha disputat el Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Organitzat pel Club Excursionista Caldes de Malavella i l’equip de raids Aventura X-Perience, s’ha celebrat entre els dies 13 i 15 d’octubre.

Ha estat un cap de setmana llarg, tres dies non-stop per superar els més de 300 km al voltant de la Selva. Un recorregut dur, amb seccions a peu de 100 km i 3.000 m de desnivell positiu; seccions amb BTT de 220 km i 5.000 m de desnivell positiu; seccions amb rem de gairebé 20 km i altres modalitats com la via ferrada, el descens de barrancs, l’espeleologia i altres proves sorpresa que l’organització ha desvetllat durant el transcurs de la competició.

L’equip Raidaran-Trangoworld, campió de Catalunya

L’equip Raidaran-Trangoworld, format per Xavi Rodríguez, Ana Martínez i Jordi Jiménez, s’ha proclamat campió de Catalunya de raids d’esports de muntanya, amb 60 punts i un temps de 36 hores, 23 minuts i 2 segons. “Ha estat un raid molt exigent, tant en el vessant físic com d’orientació. Vam cometre errors que ens van treure dels llocs capdavanters abans d’arribar a la secció de caiac, però com en tots els raids, pot passar de tot. Vam sortir a fer la nostra cursa”, ha explicat Xavi Rodríguez. L’equip assegura que van gaudir de la nova disciplina de trekayaking, una orientació pel barri vell de Girona, BTT i trekings amb molta orientació, amb el premi d’una espectacular via ferrada durant la segona nit-matinada.

El subcampió de Catalunya de raids ha estat l’equip Haglöfs Raid Team 2, amb 84 punts i un temps de 36 hores, 22 minuts i 5 segons. El tercer lloc del podi l’ha ocupat Empúria Raiders, que han aconseguit 38 punts amb un temps de 36 hores, 24 minuts i 58 segons.

L’equip Raidaran-Trangoworld superant la secció de caiac

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha assistit a l’entrega de premis del Campionat de Catalunya de raids d’esports de muntanya.