FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Albert Torrent
Foto: Albert Torrent

Notícies - 07/03/2020

L’equip La Nova Fita guanya l’Sprint Raid Caldes

Selva Raids d'esports de muntanya

L’equip La Nova Fita s’ha endut el triomf en l’Sprint Raid Caldes by AVXP. L’esdeveniment, organitzat pel Club Excta. de Caldes de Malavella, ha estat l’encarregat d’inaugurar la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya d’aquest 2020.

La prova, que ha comptat amb una participació de 21 equips, ha combinat diferents esports multidisciplinars tals com l’orientació en BTT, la navegació en caiac, la tècnica en ràpel o l’orientació urbana. Una jornada ideal per aquells que volien iniciar-se en aquest esport.

L’equip La Nova Fita ha estat l’equip més ràpid en completar el circuit amb un temps de 2 hores, 35 minuts i 31 segons. L’equip Aventura X-Perience, recent campió de la Copa Catalana, s’alçat amb la segona posició, mentre que el combinat Komando Fisiovilassar ha pujat el tercer esglaó del podi.

La següent prova de la competició es realitzarà el proper 18 d’abril a Palamós, en el Palèopolis Raid.

Entrega de premis de la Copa Catalana de Raids 2019

Al finalitzar l’Sprint, s’ha dut a terme l’entrega de premis de la temporada anterior. La coordinadora de Comitès de la FEEC, sra. Txell Soler, ha estat l’encarregada de reconèixer als equips campions. Aventura X-Perience en va ser el campió i sots-campió, mentre que l’equip Indiketes Adventure Team es va alçar amb la tercera posició.