FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/10/2019

L’equip d’Aventura X-Perience 24hrs guanya el Costa Brava Raid Adventure X-Perience

Baix Empordà Raids d'esports de muntanya

L’equip d’Aventura X-Perience 24hrs, format per Carles Domingo i Isabel Gelada (Centre Excursionista Calella), és el guanyador del Costa Brava Rad Adventure X-Perience, la penúltima prova de la 16a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya.

Els guanyadors del raid dins la categoria d’elit, l’equip d’Aventura X-Perience 24hrs, han estat els més ràpids finalitzant tot el circuit amb un temps de 7 hores i 38 minuts. Des de la sortida amb BTT ja han agafat la primera posició. El segon lloc del podi de la categoria d’elit se l’ha emportat l’altre equip d’Aventura X-Perience Llemena, format per Dani Gallardo i Oriol Borràs (Club Alpí Palamós), que han finalitzat amb un temps total de 7 hores i 57 minuts. Indiketes Adventure Team 2, compòs per Francesc Torrent i Glòria Sobreto, ha ocupat el tercer calaix del podi.

Una trentena d’equips han sortit des de Castell-Platja d’Aro per completar el recorregut que el Club Ciclcista Platja d’Aro va preparar. Els grups de la categoria d’elit han estat els primers en sortir i havien de completar un total de 65,5 quilòmetres mentre que la categoria d’aventura n’ha realitzat 53,5. Ambdos categories tenien 8 hores per realitzar tot el circuit, demostrant els seus dots en diferents disciplines com BTT, trekking, coastering, caiac, cordes parc aventura i slackline.

A les 5 de la tarda es tancava la línia de meta per a tots els participants. Les jornades es van concloure amb un sopar, la corresponent entrega de premis i un sorteig de material proporcionat per col·laboradors locals.

L’última prova de la Copa Catalana se celebrarà el proper 9 de novembre amb l’Aventura X-Perience Sprint Raid, organitzat pel Club Excursionista Caldes de Malavella.

 

Classificacions de les altres categories:

Categoria Aventura:

Salsichon y pildorita

Maresmextrem

Patagonia

Categoria d’iniciació:

Escairats

Molta Pinya

#RitmodelQuebrao