FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/12/2013

L’equip ‘Aventura Xperience-Ascensiones Guiadas’ guanya el Raid Popular Sant Quirze del Vallès

Raids d'esports de muntanya

El Raid Popular Sant Quirze del Vallès ha celebrat la seva segona edició, amb gairebé un centenar de participants, i ha estat l’encarregat de tancar el circuit Camp Base Raid Series 2013.

La victòria ha estat per l’equip ‘Aventura Xperience-Ascensiones Guiadas’ qui ha aconseguit superar les sis seccions consecutives i a temps seguit, que conformen la categoria BTT, en 4 hores i 50 minuts. Per altra banda, l’equip ‘Les Llunilians’, format íntegrament per noies, ha estat l’equip guanyador en la categoria Aventura, amb un temps de 5 hores i 50 minuts.

La cita, que forma part del calendari de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha estat organitzada per Camp Base i el Centre Excursionista de Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi. El 2n Raid Popular Sant Quirze del Vallès ha estat també el punt i final dels raids Open de la FEEC.

La competició ha comptat amb dues categories: l’aventura amb BTT i l’aventura Open, en la qual no hi ha BTT. La cursa s’ha organitzat mitjançant un control central des d’on han començat i acabat totes les seccions alternant BTT i trekking amb proves especials com escalada, tir amb arc o caiac.