FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/09/2015

L’equip Aventura X-Perience Sport HG guanya el cinquè raid de la Copa Catalana, a la Vall de Llémena

Raids d'esports de muntanya

La cinquena prova de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excurionistes de Catalunya (FEEC) s’ha celebrat a Sant Gregori (Girona) aquest cap de setmana. Hi han participat 18 equips d’entre els quals un de mixt i un de femení, i la victòria se l’han emportada l’equip Aventura X-Perience Sport HG, seguits pel Raidaventura.org i el Raidaran-Trangoworld.

El raid Aventura X-Perience Vall de Llémena va arrencar dissabte a les 8 del matí amb una secció de BTT fins a Canet d’Adri creuant el riu Ter. Tot seguit, una secció de trekking per la Serralada de Boratuna passant per les Coves de Boratina i l’església romànica de Sant Pere de Llorà i el Pic Carrerica, una altra secció de BTT pujant a la muntanya de Sant Grau i acabant amb una prova d’enduro de BTT, una de paddle surf al Ter i, per acabar, una secció d’orientació.

Joan Planas i Enric Ballesta, integrants de l’equip Aventura X-Perience Sport HG, es van endur la victòria per davant de l’equip d’Adrià Vall i Ferran Ballesta (Raidaventura.org) i de Xavi Rodríguez i Miquel Clivillé (Raidaran-Trangoworld). El proper raid de la Copa Catalana es preveu a Tamarit entre el 3 i el 4 d’octubre.