FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Jordi Amenos - Mini Trail
Foto: Jordi Amenos - Mini Trail

Notícies - 28/05/2023

L’emocionant Mini Trail tanca el Circuit Català d’Escoles de Trail

Vallès Oriental Curses per Muntanya Curses per Muntanya

La Mini Trail organitzada per l’Associació Esportiva Trail Xics Montseny ha acomiadat aquest any un emocionat circuit d’escoles de Trail que va començar l’octubre del 2022 amb Les Minis de la Trail Fem Sui.

Després van venir la Cursa dels Raions, la Vallès Drac Race, la 4 termes Kids, la Mitja Kids i la Berga Trail Kids, celebrada la setmana passada a l’acollidor Pla de Corbera.

De l’octubre aquí els corredors i corredores més joves de la FEEC han recorregut amb aquest circuit, que celebra engunay la seva segona edició, bona part del territori català reconeixent diferent tipus de terreny, transitant per corriols i cims tot gaudint de l’esport i de la natura.

La prova del Sant Esteve de Palautordena es caractateritza precisament per això i permetent un cop més a nens i joves d’entre 3 i 16 anys gaudir d’un dia de curses per muntanya a l’entorn privilegiat del Montseny.

La prova d’enguany ha acollit fins a 200 participants i ha incorporat nous circuits i recorreguts, però conservant la seva mateixa essència: Iniciar als més petits a les curses per muntanya,per mitjà de la descoberta de l’entorn, de compartir en grup i del respecte cap a l’altre i cap al medi.

La Minitrail de la Trail Xics Montseny va estar plena de nervis i emocions i amb un dia de molta calor, en la que els circuits amb trams de riu van permetre als més petits poder-se refrescar.

Des de l’organització de la Mini Trail, han volgut remarcar la passió amb què han treballat els últims mesos per fer un dia inoblidable pels més petits i pels companys de les escoles de Trail de Catalunya que s’han aproximat fins al peus de l’imponent Montseny per gaudir d’un dia molt especial.

Molta feina els mesos previs combinats amb molta passió, ens porta a la premissa de veure’ls gaudir un any més.

Amb aquesta prova el Circuit Català d’Escoles de Trail FEEC 2023 baixa el teló fins a la pròxima edició i ho fa amb esperança d’haver servit amb el seu propòsit: apropar nens, nenes i joves al món de les curses, de la natura i de l’ambient esportiu permetent que les famílies i els amics comparteixin bons moments en entorns únics.