FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/04/2018

L’Aventura X-Perience obre la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

El raid Aventura X-Perience Caldes de Malavella obrirà la 15a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 14 d’abril.

L’Aventura X-Perience comptarà amb quatre seccions dins del raid, cobrint les disciplines de BTT, trekking, patins en línia i orientació. A més, hi hauran proves sorpresa que donaran més emoció a la competició.

Per la cursa, que tindrà una duració màxima de 7 hores, l’organització ha previst un
recorregut on serà primordial l’estratègia i la tècnica d’orientació. La prova tindrà dues seccions de bicicleta tot terreny que aproparà els equips a racons inèdits del massís de les Gavarres, on s’haurà de progressar en trekking i en patins per retornar a la població termal. La prova final d’habilitats especials serà sorpresa però des de l’organització s’assegura que no deixarà a cap dels participants indiferent.

El centre de competició estarà situat al pavelló polivalent de Caldes de Malavella i després de la cursa,juntament amb el clàssic àpat post-competició, es farà el lliurement de premis de la classificació general de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya 2017.

Aquest raid serà el primer dels cinc que conformen enguany la copa catalana. Al de Caldes seguiran el Rai Egan, el 12 de maig; el CatRaid La Garrotxa Salvatge, el 2 i 3 de juny, que a més acollirà el campionat de Catalunya; el Costa Brava Raid, el 16 de setembre; i el Raid del Segre, el 28 de setembre.

Cal recordar que durant l’entrega de premis de l’Aventura X-Perience Caldes de Malavella també s’entregaran els premis a la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya 2017.

Foto / Rafa Comino