FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/12/2015

Laura Orgué, guardonada amb la medalla de bronze del Mèrit Esportiu del Govern espanyol

L’esportista catalana, Laura Orgué, membre de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) amb la Unió Excursionista Urgellenca, ha rebut la medalla al Mèrit Esportiu en un acte celebrat al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.

El Consell Superior d’Esports del govern espanyol ha concedit les medalles de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu aquest dimarts 1 de desembre on l’atleta igualadina, que ha competit en les disciplines d’esquí de muntanya i curses per muntanya, sent especialista en l’esquí de fons i el quilòmetre vertical, ha rebut la medalla de bronze. Aquesta temporada Orgué s’ha proclamat campiona d’Espanya de cronoescalada d’esquí de muntanya juntament amb el català i també esquiador de la Selecció, Marc Pinsach; també s’ha proclamat campiona del món de quilòmetre vertical d’esquí de muntanya amb el també català i membre de la Selecció, Kilian Jornet; i, a més a més, s’ha proclamat campiona del món de curses per muntanya i quilòmetre vertical.

Ara Orgué ha decidit dedicar-se a l’esquí i a les curses per muntanya i dedicar menys temps a l’esquí de fons, amb el que disputat uns Jocs Olímpics amb un 10è lloc. L’esportista catalana vol progressar en l’esquí de muntanya i batre el rècord mundial de quilòmetre vertical.