FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Associació Esportiva Matxacuca organitza la Marató de Muntanya l’Ardenya 2013 | FEEC

Notícies - 25/11/2013

L’Associació Esportiva Matxacuca organitza la Marató de Muntanya l’Ardenya 2013

Curses per Muntanya

L’Associació Excursionista Matxacuca ha preparat la 4a Marató de Muntanya l’Ardenya que se celebra, amb algunes novetats, a Santa Cristina d’Aro, el proper 7 de desembre.

La Marató de Muntanya l’Ardenya d’enguany presenta quatre modalitats per participar: les curses de 63 km, de 42 km i de 21 km, i la marxa popular de 10 km, que es tracta d’una prova no competitiva. Totes elles recorren senders del massís de l’Ardenya, un conjunt de muntanyesMarató de Muntanya l'Ardenya situades a la zona del litoral de la comarca de la Selva i del Baix Empordà.

Un del canvis que presenta aquesta edició és la modificació del recorreguts, amb la supressió de quilòmetres de pista per corriols, així com el canvi de la cursa de resistència de 63 km, que passa de ser d’autosuficiència a normal. No obstant, es manté el requeriment de material obligatori exposat al llistat del reglament.

Pel que fa a les classificacions, enguany també hi haurà premi als primers participants locals de cada categoria i per recorregut, a banda del corredor més jove i el més gran que hi participin.