FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/08/2014

L’Associació Azimut convoca un curs de Monitors de lleure Infantil i Juvenil al setembre

Formació Societat

L’Associació Azimut de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca un curs de Monitor de Lleure Infantil i Juvenil entre els propers 1 i 14 de setembre. El curs l’ofereix Azimut juntament amb l’Escola Educa, un centre de professions educatives, socials i culturals, i orienten el curs a l’excursionsime.

El preu és de 230 € i inclou el curs i l’estada de tres dies al Refugi Erols, amb pensió completa. Les sessions teòriques s’impartiran a l’Escola Educa, de l’Hospitalet de Llobregat i les pràctiques es faran al mateix refugi, ubicat a Catellar de n’Hug (al Berguedà). Els interessats en inscriure’s al curs han de facilitar el nom i els cognoms, el DNI i la lletra, la data de naixement, l’adreça postal, l’adreça electrònica i el telèfon de contacte als organitzadors, a través d’azimut@feec.cat

El Moviment Azimut

Azimut és una associació sense ànim de lucre que fa referència al Moviment Educatiu d’Excursionisme en el Temps Lliure Infantil i Juvenil de Catalunya. Va ser constituïda el gener de 1993 i està integrada per entitats excursionistes amb seccions infantils i juvenils, d’iniciació o familiars. És, per tant, l’associació que agrupa aquelles entitats excursionistes que, entre les seves activitats, treballen el lleure infantil i juvenil en el context de l’excursionisme a casa nostra.