FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 15/11/2022

L’Assemblea General Extraordinària de la FEEC, el 26 de novembre a la Sant Feliu de Codines

Vallès Oriental Entitats

L’Assemblea General Extraordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya se celebrarà aquest pròxim dissabte 26 de novembre a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental) organitzada des del Centre Excursionista Sant Feliu de Codines.

L’assemblea de la FEEC va estar convocada seguint l’acord de la Junta Directiva de la FEEC del 20 d’octubre de 2022 on es convoca a totes les entitats federades a aquesta Assemblea General Extraordinària. L’acte començarà a dos quarts de deu en primera convocatòria o a les deu del matí en segona convocatòria.

L’Assemblea es podrà seguir de forma presencial i de forma telemàtica. Els assistents telemàticament no tindran dret a vot en l’apartat 6 de l’Assemblea en el que fa referència a la ratificació de reglaments i normatives dels òrgans tècnics, ja que no està permès per llei.

Entre els punts més destacats, l’ordre del dia de l’Assemblea de la FEEC inclou, l’aprovació del pla general d’actuació anual i el calendari esportiu oficial, l’aprovació i exposició del pressupost per a l’exercici 2023 i de la corresponent quota federativa ordinària, entre d’altres punts amb ratificacions de reglaments esportius o resolucions de propostes que puguin fer les entitats.

Un cop finalitzi aquesta Assemblea General Extraordinària començarà una nova Assemblea General Extraordinària que servirà per proposar l’aprovació de diferents canvis d’estatuts de la mateixa federació. Aquest canvi d’estatuts només hi podran participar amb dret a vot les entitats que assisteixin de forma presencial a l’Assemblea.