FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/11/2017

L’Assemblea General Extraordinària de la FEEC aprova un pressupost de 4’6M d’euros per aquest 2018

L’Assemblea General Extraordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha aprovat per unanimitat el pressupost presentat per la junta de la federació. Un pressupost que per aquest 2018 superarà en poc els 4’6M d’euros. Això suposa mantenir pràcticament els mateixos números que el passat 2017 amb un lleuger descens del pressupost a causa de la celebració el darrer any del Catalonia Trek Festival.

L’Assemblea de les entitats de la FEEC s’ha celebrat a la seu de la Unió Excursionista de Sabadell, on el seu president, Eduard Navarro, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents. Abans de començar de començar amb l’ordre del dia establert, han tingut la paraula el regidor d’acció social de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernández, i la regidora d’esports, Marisol Martínez.

Els quaranta clubs i centres excursionistes que s’han desplaçat a Sabadell han optat per gairebé mantenir els preus dels carnets federatius, que tindran un mínim augment que anirà entre els 50 cèntims i 1 euro anual. La campanya de carnets federatius començarà el 4 de desembre, on els preus i les condicions del carnet 2018 es faran públics al web de la FEEC.

Cal destacar també que les entitats han rebutjat per àmplia majoria la proposta d’incloure una assegurança mèdica amb el mateix carnet federatiu. La proposta feta des de la junta s’ha sotmès a votació i ha estat rebutjada, ja que els representats de les entitats no han vist amb bons ulls l’augment de 5 euros anuals en el carnet federatiu que suposaria aquesta opció.

L’Assemblea ha servit també per presentar les cares noves al capdavant de les noves àrees de la FEEC. L’àrea d’excursionisme, encapçalada per Joan Huertos, incorporarà les disciplines no competitives que fins ara formaven part de l’àrea tècnica i donarà continuïtat a aquelles activitats culturals i altres activitats esportives que ja es venien realitzant fins ara. Antoni Massagué, com a nou director tècnic esportiu, ha explicat les novetats i propostes de continuïtat de les diferents disciplines esportives amb què compta la federació, els centres de tecnificació i les quatre seleccions catalanes. I finalment, s’han presentat Bernat Macià, com a cap de la nova àrea de lleure i els nous caps dels comitès de la FEEC, entre els que cal destacar Lluís Beardo a barrancs o Josep Maria Silvestre a seguretat.

Durant l’acte també s’han ratificat un total d’onze reglaments esportius repartits entre l’àrea tècnica i l’àrea d’excursionisme i s’ha presentat el cartell de les competicions d’esquí de muntanya per a la propera temporada.

Abans d’acabar, s’ha llegit una declaració en defensa dels presos polítics i que quedarà recollida a l’acta de la realització de l’assemblea.

Aquesta és la tercera assemblea on els representants de les entitats de la FEEC han pogut seguir el dossier a través d’una tablet, apostant per disminuir de forma important la despesa econòmica que suposava el suport en paper i sobretot reduir el medi ambiental de l’acte.