FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/11/2016

L’Assemblea General de la FEEC aprova un pressupost de 4’7 Milions d’euros per al 2017

Societat

L’Assemblea General de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha aprovat el pressupost presentat per la junta directiva de 4’7 Milions d’euros per al 2017.

Les entitats de la FEEC que es van reunir al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt aquest dissabte 26 de novembre, han donat el vist-i-plau per clara majoria a aquest increment del 6’3 % del pressupost de la FEEC de cara a aquest pròxim any.  L’augment es deu bàsicament a la partida destinada a la celebració del Catalonia Trek Festival que es farà a partir del 30 d’abril i fins al 7 de maig a la Costa Brava.

El vicepresident de la FEEC i cap de l’àrea de Territori, Josep Casanovas, va ser l’encarregat de donar més detall d’aquest Catalonia Trek Festival, un dels esdeveniments que marcarà el pròxim any.

El president de la FEEC, Jordi Merino, va destacar en el seu informe de presidència el paper que segueix jugant la Federació en l’àmbit esportiu i social del país i el fet de convertir-se en Federació Olímpica en aquest darrer any, amb l’entrada de l’escalda als Jocs de Tòquio 2020. El mateix Merino va recordar que en el cas que l’Esquí de Muntanya entri a formar part de les disciplines olímpiques, la FEEC es convertirà en l’única federació representada als Jocs d’estiu i d’hivern.

Captura de pantalla 2016-11-27 a les 12.38.29En l’acte es van aprovar també els diferents reglaments esportius de les competicions organitzades per la FEEC i es van ratificar els reglaments dels comitès esportius. A més a més es van donar detalls i aprovar també els nous carnets federatius de cara al 2017. Uns carnets federatius que mantindran el preu del darrer any i que incorporen descomptes per a famílies amb fills menors de 18 anys.

Cal destacar també que per primer cop els representants de les diferents entitats que van assistir a l’Assemblea van poder seguir el dossier presentat amb suport digital i es va abandonar el paper apostant per disminuir de forma important la despesa econòmica i sobretot medi ambiental de l’acte.

DSC01088