FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/05/2016

L’Assemblea de la FEEC tanca l’exercici 2015

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha celebrat l’Assemblea General Ordinària a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), aquest dissabte 28 de maig. Un total de 30 entitats han assistit a l’assemblea organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat.

L’Assemblea s’ha celebrat a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment situat a la població del Vallès Occidental i una setentena de persones van assitir en aquesta assemblea que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes de l’exercici del 2015.

_DSC0120El president de la FEEC, Jordi Merino va ser l’encarregat d’obrir l’assemblea on es van presentar i explicar a les entitats, la tasca realitzada el darrer any des de les diferents àrees de la federació. La junta va aprovar les xifres del darrer 2015 on destaca el creixement constant del nombre de federats que s’enfila fins als 38.234 federats al tancament de l’exercici.

Entre d’altres propostes l’assemblea va ratificar el fet d’incloure la comarca del Moianès a l’estructura de divisions territorials i la seva adequació als estatuts, deixant la comarca inclosa dins la Regió setena.  També es van modificar els articles 49 i 101 de la Federació on es van incloure apunts per fer constar la vinculació dels representants de les entitats amb la FEEC.

L’assemblea va aprovar igualment el reglament de les competicions d’Esquí de Muntanya (pendent de l’esmena en un punt del reglament, a revisar amb el comitè d’esqui de muntanya i l’Àrea Tècnica), el reglament de la Copa Catalana i Campionat de Catalunya de Curses amb Raquetes de Neu i del Circuit de Raquetes de Neu i el reglament de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

a