FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 27/05/2023

L’Assemblea de la FEEC aprova per unanimitat l’exercici de 2022

Maresme Excursionisme Entitats Federats

L’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha servit per aprovar l’exercici econòmic del 2022. Una trententa d’entitats han aprovat, per unanimitat, els comptes anuals de l’exercici econòmic de l’any anterior i l’estat de comptes a 31 de desembre.

L’Assemblea de les entitats de la FEEC s’ha celebrat a Mataró i ha estat organitzada des de l’Agrupació Científico Excursionista de Mataró (Agrupe) que enguany celebra els seus 125 anys.

Una Assemblea que ha començat amb la benvinguda als assistents, per part del president de l’Agrupe Joan Huertos i per l’antic president de l’entitat del Maresme, Toni Cruanyes.

Pel que fa a l’informe de les activitts de l’exercici vençut, els caps d’àrea de la FEEC han fet un repàs de les accions dutes a terme el passat 2022, on s’ha recuperat la normalitat d’activitats després de la pandèmia. Consulta el dossier complet de les àrees de la FEEC amb el resum de 2022

En l’informe de presidència, el president de la FEEC, Jordi Merino, ha remarcat la importància de ser la tercera federació esportiva de Catalunya en el tancament de les dades del 2022. La xifra s’enfila fins a un nou rècord històric i arriba fins a les 44.653 llicències federatives . A més a més de fregar per primera vegada les 17.000 llicències femenines, amb un total de 16.957 federades.  Seguint la seva intervenció Merino ha fet un repàs exhaustiu als números de la FEEC i al moment actual de la federació que ha definit de molt saludable.

L’assemblea també ha servit per fer un repàs de totes les àrees de la FEEC durant el 2022, amb especial atenció a la comunicació amb els federats. Cal destacar també que el web de la FEEC ha superat per segon cop el passat 2022 els 2 milions de visites. En total han estat 2.122.774  visites que ha tingut el web federatiu durant aquest 2022.

L’Assemblea s’ha pogut seguir de forma presencial i de forma telemàtica amb dret a vot en tots els apartats menys en l’aprovació de reglaments de Curses per Muntanya que s’ha aprovat per unanimitat i on els assistents telemàtics, seguint la llei actual de la Secretaria General de l’Esport, no han pogut exercir el dret a vot.

La FEEC ha presentat també els números de l’exercici 2022, uns números on s’ha aconseguit generar un superàvit  de 62.475,02€. Aquest superàvit es deu a ingressos no pressupostats de l’exercici 2022, segons ha explicat el vicepresident segon de la FEEC i encarregat de l’àrea econòmica, Miquel Fernàndez.