FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Àrea de Territori inicia les millores previstes a la xarxa de refugis de la FEEC | FEEC

Notícies - 30/05/2014

L’Àrea de Territori inicia les millores previstes a la xarxa de refugis de la FEEC

L’Àrea de Territori ha iniciat els treballs de millora i modernització de la xarxa de refugis de la FEEC. D’entre les diferents actuacions que s’estan duent a terme hi ha la renovació en la imatge, on destaca la col·locació, en cadascun dels refugis guardats, d’un quadre tamany AO personalitzat amb la ubicació i una breu descripció de la resta dels nostres equipaments de muntanya. També s’estan substituint les antigues plaques per unes de noves d’acer inoxidable, gravades amb làser, que contenen nous elements d’informació com ara les coordenades GPS del refugi o un codi QR amb informació de la FEEC.

Altres actuacions destacades són els estudis energètics i estructurals que s’estan duent a terme en tots els refugis guardats, per tal de tenir un diagnòstic el més acurat possible dels equipaments i poder procedir amb la màxima brevetat a la substitució de les plaques i bateries que no subministrin suficient energia. En aquest sentit, la propera setmana s’iniciaran unes obres al refugi d’Agulles (Montserrat) que implicaran un canvi de plaques i una millora substancial en el rendiment energètic de l’equipament.

Així mateix, també s’està procedint al canvi del servei de comunicacions per satèl·lit en molts dels refugis, que passaran a tenir servei d’Internet els 365 dies de l’any. Tots aquests canvis són fruit de la voluntat de servei que la FEEC entén que ha de tenir cap a les entitats, els federats i el col·lectiu muntanyenc en general. Aquestes i d’altres actuacions tindran la seva continuïtat al llarg de la temporada i són fruit del pla estratègic de millora dels equipaments que l’Àrea de Refugis va emprendre l’estiu passat.

09_sant-jordi-web