FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/12/2014

L’Àrea de Senders de la FEEC demana prudència a l’hora de caminar pels possibles senders afectats per les fortes ventades

L’Àrea de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya informa que a causa del temporal de vent que va afectar gran part del país durant aquesta setmana, la xarxa de senders homologats pot haver quedat afectada en alguns trams.

És per aquest motiu que demanem extremar la prudència si es transita per la xarxa de senders homologats de la FEEC, formada per senders de gran recorregut (GR®), petit recorregut (PR®-C), senders locals (SL®-C) i grans recorreguts transpirenaics (GR® T). L’avís d’extremar les precaucions davant la possible caiguda d’arbres, arbustos i d’altres elements el fem extensiu a la resta de camins de Catalunya.

Així mateix, convidem als excursionistes que es trobin amb alguna incidència al llarg de la xarxa de senders homologats en les seves sortides que la comuniquin, si pot ser acompanyada d’una fotografia de l’afectació concreta, enviant un correu electrònic a senders@feec.cat.