FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/10/2014

L’Àrea de Refugis de la FEEC col·labora en el programa de televisió ‘Cumbres’, presentat per Edurne Pasaban

L’Àrea de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha col·laborat amb la gravació d’un capítol del programa “Cumbres” de Televisió Espanyola, acollint a l’equip al refugi Sant Jordi, situat al Parc Natural del Cadí-Moixeró, dins del terme municipal de Guardiola de Berguedà.

En cada programa de “Cumbres”, que s’emet per La 2 de Televisió Espanyola, l’alpinista basca Edurne Pasaban, la presentadora i primera dona en ascendir els catorze cims de més de 8.000 metres del planeta, acompanya un personatge famós a pujar un cim de la geografia peninsular. En aquesta ocasió la convidada ha estat la model i presentadora de televisió Martina Klein.

Edurne Pasaban i Martina Klein, acompanyades per la resta de l’equip de Cumbres, han dormit al refugi Sant Jordi, on hi van accedir a través del sender de petit recorregut PR-C 125, una preciosa excursió que discorre pels Empedrats, l’antic camí ral de la Cerdanya, resseguint l’espectacular i encaixonada vall del riu Pendís.

Aquest matí, l’equip ha continuat la filmació del programa, amb l’objectiu d’assolir les Penyes Altes (2.276 m), el cim més carismàtic de la serra de Moixeró, a través del coll de Moixeró i el GR 150.1, un recorregut sublim que transita per la carena d’aquesta serra. El programa enregistrat al refugi de la FEEC, que inicia nova temporada el proper 26 d’octubre, s’emetrà durant el proper mes de desembre (el dia encara s’ha de confirmar).