FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Àrea de Formació de la FEEC realitza les proves d’accés a Monitors i Instructors a Montserrat | FEEC

Notícies - 22/09/2014

L’Àrea de Formació de la FEEC realitza les proves d’accés a Monitors i Instructors a Montserrat

Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC han realitzat les proves d’accés a Monitor d’Excursionisme, Instructors d’Excursionisme, Escalada i Barrancs a l’entorn de la Muntanya de Montserrat durant el cap de setmana passat del 20 i 21 de setembre. Aspirants provinents d’entitats d’arreu de Catalunya les han pogut realitzar amb bones condicions meteorològiques i favorables per la pràctica de totes les especialitats esportives.

La valoració de les jornades per part de l’Àrea de Formació de la FEEC és molt positiva pel que fa la participació i el desenvolupament de les diferents proves, ja que es van dur a terme sobre la previsió i sense cap incidència. Els aspirants que han superat les proves aquest cap de setmana tenen 24 mesos per poder realitzar la formació de Monitor o Instructor que els pertoqui, ja que la validesa d’aquest resultat és de dos anys.

En aquest sentit, el proper mes d’octubre comencen alguns dels cursos als quals s’hi poden incriure totes aquelles persones aspirants abans del dia 3. Es faran cursos de Monitor d’Excursionisme, Instructor d’Excursionisme i Instructor d’Escalada. Tota la informació i les convocatòries per accedir als cursos estan detallades a la pàgina de Formació del web de la FEEC.