FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/01/2015

L’Àrea de Formació de la FEEC organitza unes jornades sobre seguretat en allaus

Formació

Tavascan, la Cerdanya i el Cadí seran els escenaris de les jornades de formació sobre seguretat en allaus que organitza l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) els propers 8 i 21 de febrer, a petició dels representats territorials de formació.

L’objectiu principal és aprendre quins són els factors que influeixen en el perill d’allaus i quines són les eines més importants que s’han d’utilitzar a l’hora de moure’s per la muntanya amb seguretat. Són unes jornades orientades a l’aprenentatge de l’ús de l’ARVA (rescat) i la interpretació del Butlletí de Prevenció d’Allaus (BPA) i altres fonts d’informació.

Trobareu tota la informació sobre els continguts de la sessió teòrica i el que es treballarà a nivell pràctic juntament amb la informació sobre el material necessari i els preus d’inscripció a la secció de Formació de la pàgina web de la FEEC.

Tots els interessats en participar-hi han de presentar el full d’inscripció, una còpia del DNI i el comprovant del pagament a area.formacio@feec.cat fins l’1 de febrer.