FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Àrea de Formació de la FEEC ha realitzat les proves d’accés a monitor i instructor al Berguedà i a la Cerdanya nord | FEEC

Notícies - 22/01/2015

L’Àrea de Formació de la FEEC ha realitzat les proves d’accés a monitor i instructor al Berguedà i a la Cerdanya nord

Formació

Les proves d’accés a Monitor d’excursionisme d’entitat i d’Instructor a excursionisme, alpinisme i esquí de muntanya organitzades per l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya s’han realitzat el passat cap de setmana del 17 i 18 de gener. Dissabte es va fer la prova física, la d’orientació i l’escrita al Berguedà. Per altra banda, el diumenge es van fer les proves específiques d’alpinisme i d’esquí de muntanya a Cambre d’Asse, a la Cerdanya Nord.

Hi va haver un total de 60 inscrits, 25 aspirants a Monitor d’excursionisme, 20 a Instructor d’alpinisme, set a Instructor d’excursionisme i vuit a Instructor d’esquí de muntanya. Per poder atendre les proves hi van participar un total de sis Instructors, tres dels quals formant el Tribunal i tres donant suport tècnic i organitzatiu.

Dissabte va ser un dia boirós i plujós, diumenge un dia molt fred. Tot i així, les condicions meteorològiques van permetre realitzar les proves amb condicions adequades.