FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/07/2014

L’Àrea de Formació convoca un curs de Monitor d’Excursionisme per a federats

Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca un curs de Monitor d’Excursionisme dirigit a tots els federats, per a la propera tardor. Els qui hi estiguin interessats han d’haver superat les proves d’accés al curs prèviament i voler realitzar aquestes tasques dintre les entitats. L’objectiu del curs, que s’impartirà entre els mesos d’octubre i desembre i que ofereix 32 places, és donar coneixements tècnics i de seguretat per poder fer aquest suport en les activitats de les entitats i a la vegada treballar eines de comunicació i per la dinamització de grups.

La figura del Monitor és la que dóna suport en la dinamització de les activitats que organitzen les entitats excursionistes i a la vegada promou les diverses activitats de muntanya en el sí de les mateixes entitats. És el primer pas per ser formador benèvol a les entitats mitjançant la titulació d’Instructor de l’especialitat.

Els federats que vulguin inscriure’s al curs han de presentar el full d’inscripció i la documentació necessaria a la FEEC. Es pot lliurar personalment a la seu social (Rambla 41, pral. 08002 – Barcelona) o enviar per correu electrònic a formaciofederativa@feec.cat, abans del 3 d’octubre.