FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Alta Ribagorça acull l’Open Vall de Boí d’esquí de muntanya | FEEC

Notícies - 28/01/2014

L’Alta Ribagorça acull l’Open Vall de Boí d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya

El Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça (CEAR), juntament amb l’empresa Summit Events, organitza la tercera edició de l’Open Vall de Boí d’esquí de muntanya. La competició, que forma part del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), tindrà lloc als voltants de l’estació d’esquí de Boí Taüll Resort, el diumenge 2 de febrer. Si la meteorologia ho permet, els participants podran gaudir de dos itineraris d’esquí de muntanya amb arestes, canals i corredors d’alta muntanya amb pujades i baixades que en el recorregut més exigent acumularan un desnivell de 3.600 metres i, en el més assequible, 2.000 metres.

El dissabte, 1 de febrer, a les 16 hores, es farà el lliurament de dorsals a la urbanització del pla de l’Ermita i, a les 19.30 hores, es farà la presentació oficial de la cursa i la reunió informativa. La cursa se celebrarà l’endemà diumenge, 2 de febrer, i començarà amb un control d’arva a les 8 hores, seguit de la sortida dels corredors del recorregut B a les 8.30 hores i, a les 9 hores, els del recorregut A. El lliurament de premis es realitzarà a la mateixa base de l’estació a les 12 hores.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç amb un cost de 25 euros. El preu de la inscripció inclou el regal commemoratiu de la prova, avituallament a l’arribada i un dinar al restaurant de l’estació d’esquí.