FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/05/2017

L’alpinista Jordi Pons clausurarà la 32a Setmana de Muntanyisme de Badalona

Cultura

El Teatre Principal de Badalona acull una nova edició de la Setmana de Muntanyisme de Badalona. Aquesta mostra audiovisual de muntanya, organitzada per l’AE Bufalà, és una de les que compta amb més història del país i enguany ha arribat a la 32a edició. L’esdeveniment ha programat tres documentals que es projecten entre els dies 2 i 4 de maig.

Jordi Pons, protagonista

L’alpinista català Jordi Pons serà l’encarregat de clausurar la mostra el 4 de maig. Pons, pioner i precursor de l’alpinisme a Catalunya, delectarà als assistents amb una projecció autobiogràfica en forma d’imatges que recullen les millors ascensions realitzades en el decurs dels anys. Des de les primeres escalades estatals a les parets nord dels Alps (Cerví, Eiger, Grans Jorasses) fins aconseguir el cim verge de l’Annapurna Est (8.026 metres), conquesta amb la que s’inicia una etapa inèdita fins llavors a casa nostra.

Jordi Pons ha rebut aquest any l’ensenya d’or de la FEEC i és també el protagonista de la darrera entrevista a la revista Vèrtex. L’entrada per la projecció, que porta el nom de “Vivències”, és gratuïta i començarà a les 20.30 hores.