FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/01/2014

Laia Andreu aconsegueix la segona posició femenina al podi de la Ciaspolada

Raquetes de neu

Laia Andreu, membre de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC, ha aconseguit aquest cap de setmana la segona posició en categoria femenina en una de les curses més prestigioses i multitudinàries del calendari internacional, la Ciaspolada.

En la seva 41a edició, la Ciaspolada ha marcat l’inici de la Copa d’Europa de Raquetes de Neu dins el calendari internacional de curses amb raquetes.

La victòria absoluta ha estat per l’italià Alex Baldaccini (Team Baldas G.S. Orobie), seguit de Ricard Stephane (Team Baldas) i Gerd Frick (Amorini Tsl Team Italy). En categoria femenina la italiana Isabella Morlini (Team Baldas) ha ocupat la primera posició del podi, seguida de la catalana Laia Andreu (Centre Excursionista Callús) i de Ljudmila Di Bert (G.S Trento).

Una intensa nevada ha marcat la jornada en aquesta cursa on han participat 5.300 corredors de deu nacionalitats i que s’ha celebrat a Passo Mandola, a una altitud de 1.400 metres prop de la localitat de Fondo, a Trentino (Itàlia).

Bones posicions per la Selecció Catalana

A banda de Laia Andreu, la resta de membres de la selecció que hi ha participat han aconseguit unes bones posicions on destaca la 4a posició de Ragna Debats (Centre Excursionista de Xerta) en la categoria femenina així com la 11a posició de Just Sociats (Centre Excursionista Callús), la 14a de Rafa Parés (Agrupació Excursionista Mountain Runners del Berguedà) i la 19a de Jordi Uró (Agrupació Excursionista Mountain Runners del Berguedà) en categoria masculina. A més, cal destacar que per equips, la Selecció Catalana ha ocupat la segona posició.

Les properes competicions on participarà la Selecció Catalana a la Copa d’Europa serà el proper nou de febrer a Racchentinvalle (Itàlia), el 23 de febrer a Valls d’Àneu (Catalunya) i el 16 de març a Master des Nieges (França), segons el calendari de competicions amb raquetes del 2014. Pel que fa al Campionat del Món, la selecció té la seva propera cita l’1 de febrer a Suècia a la Siljan Snowshoe Race.