FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/05/2015

L’Agrupació Excursionista Muntanya organitza la trobada anual dels ‘100 Cims’, a Sant Andreu de Palomar

100 cims

L’Agrupació Excursionista Muntanya de Sant Andreu de Palomar (Barcelona) és l’encarregada d’organitzar la 7a Trobada dels “100 Cims” de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el proper 7 de juny. En aquesta trobada anual es realitzarà el reconeixement als federats que han completat el repte dels “100 Cims” durant el 2014, així com el lliurament dels premis del concurs literari i fotogràfic d’aquest any.

Durant l’acte, també està previst fer el lliurament del 5è Premi FEEC-Canicròs, el lliurament dels regals dels sorteigs entre els participants del premi literari i fotogràfic i, a més a més, el reconeixement als federats que han superat el repte “100 Cims x 2” i “100 Cims x 3” i el reconeixement a les entitats que han superat les 2.000 ascensions.

logoaemLa jornada comptarà amb un esmorzar al local de l’AE Muntanya (carrer del Montsec, 9) i dues excursions, una pujada a Puigcastellar i una caminada cultural pel casc antic de Sant Andreu de Palomar. Tornant, al migdia, els participants es concentraran al local de la Societat Coral la Lira (carrer de Coroleu, 15) on es farà el dinar, que precedirà al lliurament de premis i reconeixements, amb un acte a càrrec del president de l’AE Muntanya, Josep Cantero, i el president de la FEEC, Jordi Merino.

Inscripcions a la trobada

Per participar en la trobada del 7 de juny cal inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça 100cims@feec.cat on cal indicar el nom del participant, indicant en quin dels actes es vol participar i el menú que prefereix. Les inscripcions es poden fer fins el 4 de juny a les 24 hores i la participació és oberta a tothom, federats o no federats.

Per a més informació de la Trobada dels 100 Cims, cal consultar el document amb les instruccions per incriure’s i acudir a les activitats preparades.