FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Agrupació Excursionista de Granollers convoca el Concurs Fotogràfic ‘La muntanya’ | FEEC

Notícies - 10/10/2014

L’Agrupació Excursionista de Granollers convoca el Concurs Fotogràfic ‘La muntanya’

Cultura

El Concurs de Fotogràfic “La Muntanya”, organitzat per l’Agrupació Excursionista de Granollers, celebra enguany el 10è aniversari. Aquest certamen està pensat perquè hi participi qualsevol persona, amb treballs sobre el tema general del concurs: la muntanya en tots els seus aspectes, des dels trets humans fins als esportius.

Les quatre categories del concurs són la muntanya, on es pot participar amb fotografies relacionades amb la muntanya i el seu entorn humà i natural, les activitat excursionistes i les pràctiques esportives relacionades. La segona cartegoria són fotos relacionades amb l’espeleologia i el seu entorn. També hi ha una categoria dedicada al descens de barrancs i una quarta només per a fotografies relacionades amb les activitats organitzades per l’AE de Granollers.

Presentació dels treballs originals

Les obres es poden presentar fins el dijous 18 de desembre de 2014 a la secretaria de l’AE de Granollers (carrer del Corró 10), els dimecres i dijous de 8 a 10 del vespre o per correu postal (Agrupació Excursionista de Granollers, Concurs Fotogràfic, Apartat de correus 207, 08400 Granollers). El veredicte s’emet el 13 de febrer de 2015, amb una exposició d’una selecció de les fotografies presentades.