FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/07/2014

La Vertical Cabanera del Club d’Esquí de la Pobla de Segur, a la Vall Fosca

Curses per Muntanya

El Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya continua amb la Vertical Cabanera al Pallars Jussà aquest cap de setmana, el dissabte 12 de juliol.

La cinquena edició de la prova, organitzada per la secció de muntanya del Club d’Esquí de la Pobla de Segur, té sortida al poble de Cabdella, situat a 1.420 metres d’alçada. Els participants han de fer una dura pujada fins a la Cabana del Pastor, a 2.150 metres, i seguir fins al cim del Montsent del Pallars (2.883 m), on hauran aconseguit els 1.463 metres de desnivell de la Vertical Cabanera i des d’on es poden tenir vistes de la Vall del Llessui i fins i tot, en un dia net i clar, les muntanyes de Montserrat.

La Vertical Cabanera comença a les nou hores del matí i a partir de les 12.30 hores hi haurà una botifarrada al pla de la Tuberia, per precedir a l’entrega de premis, cap a les dues del migdia. Els organitzadors han ideat un traçat més curt per a les categories juvenil i inferiors, i també una caminada, que assoleix 750 metres de desnivell i dos quilòmetres de distància.