FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/07/2015

La Vall d’Aran i l’alpinista Ferran Latorre, a la portada de la revista Vèrtex d’estiu

La portada de la revista Vèrtex dels mesos de juliol i agost està dedicada a la Vall d’Aran, la qual fa referència a un reportatge interior dedicat a la travessa circular pel perímetre de la comarca dels confins nord-occidentals de Catalunya. La revista Vèrtex número 261 també ofereix una entrevista a l’alpinista Ferran Latorre, conegut per les seves ascensions als vuit mils de la Terra, tot i que la seva brillant trajectòria arrenca de molt abans.

Islàndia i el tresc de Laugavegur per glaceres, volcans, fumeroles, cascades i muntanyes de colors; l’Enciclopèdia de l’Excursionisme, que va elaborar fa més de cinquanta anys el reusenc Josep Iglésies; i el reportatge dels “100 cims”, la proposta excursionista de la FEEC que cada any aconsegueix més participants, són alguns dels temes destacats d’aquest número de ple estiu.

feec-vertex-261-portadaDisponible en digital a l’iQuiosc

Els federats, degudament registrats al web de la FEEC, ja poden consultar el nou número 261 de juliol i agost de la revista Vèrtex. Per poder accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats.

La revista Vèrtex 261 de juliol i agost de 2015 també està disponible a l’iQuiosc, des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital a un preu amb descompte.