FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/04/2014

La Unió Muntanyenca Eramprunyà organitza un curset de marxes tècniques regulades

Marxes tècniques Societat

Les Marxes Tècniques i de Regularitat són les proves competitives de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya més antigues, i on el córrer es penalitza. La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) prepara un curset per aquest dissabte 12 d’abril, amb l’objectiu de fer funcionar correctament la brúixola, ensenyar a estar atents a les descripcions del terreny i interpretar correctament els mapes i la simbologia.

La jornada començarà dissabte a les 9 del matí al local de la UME (Rambla Lluch, 4), a Gavà, on tindran lloc les sessions teòriques. A la tarda, després de dinar, es reprendran les sessions pràctiques que es desenvoluparan en els entorns de la població. Durant el curset es durà a terme una part teòrica sobre les diferents modalitats de marxes: Regularitat, orientació, Dufour… I una altra part pràctica a l’entorn de Gavà amb itineraris d’uns 3 quilòmetres aproximadament.

Per participar-hi, cal confirmar l’assistència a la secretaria de la UME, divendres de 7.30 a 9 hores del vespre, o per correu electrònic a: umegava@gmail.com.