FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/03/2015

LA UEC de la Vall del Tenes presenta la Cursa dels Cingles de Bertí 2015, amb una xerrada de Quico Soler

Curses per Muntanya

La Unió Excursionista de Catalunya de la Vall del Tenes presenta aquest cap de setmana una nova edició de la Cursa de muntanya dels Cingles de Bertí, a Riells del Fai (el Vallès Oriental), que se celebrarà el 10 de maig. La presentació se celebrarà dissabte 14 de març al Centre Cívic de Riells amb una sèrie d’activitats que inclouran la presència del tècnic del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya, Quico Soler, muntanyenc i corredor de muntanya.

A les 10 hores del matí de dissabte es farà un reconeixement de la cursa, amb sortida de davant el restaurant Can Oliveres de Riells del Fai, on es farà un grup de corredors que faran entre 15 i 18 quilòmetres guiats pel guanyadors local de la cursa, Albert Soley; i un grup que farà una sortida d’unes tres hores pels cingles, amb Quico Soler al capdavant. La sortida continuarà amb un dinar a les 14 hores i la xerrada que oferirà Quico Soler per presentar la prova i les novetats d’aquest any.

La Cursa dels Cingles de Bertí té un recorregut de 25 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell. La prova, amb sortida i arribada a Riells del Fai, compta amb cinc punts d’avituallament, dos de líquids i tres de líquids i sòlids, a més de l’avituallament final, amb botifarra.