FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/05/2016

La UEC de Gràcia celebra la cloenda dels actes del seu 75è aniversari

Societat

La Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia (UEC) ha celebrat el seu 75è aniversari al llarg dels últims mesos, després que el 2015 marqués la línia dels 75 anys des de la seva fundació, el 1940, fruit de la fusió del Centre Excursionista Rafael Casanova (1916) i antics components de la secció excursionista de l’Orfeó Gracienc.

Amb motiu dels 100 anys de la Fundació del Centre Excursionista Rafel Casanova, precursor de la UEC actual, i dins dels actes de cloenda del 75è aniversari, s’ha inaugurat una exposició de tot el material que l’entitat disposa d’aquesta època així com una mirada a la seva història amb activitats i anècdotes. L’acte inaugural es va fer aquest passat divendres 20 de maig amb la presència del president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merimo, i el veguer del Barcelonès, Ramon Tornero. L‘exposició romandrà oberta fins el 21 de juny.

La UEC de Gràcia està afiliada a la FEEC des de fa molts anys, i l’any 1983 se’ls hi va concedir la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya per la seva tasca de difusió i vertebració de l’excursionisme català.

Fotografies / Jordi Curtiella i Jordi Merino