FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Tuga Wear
Foto: Tuga Wear

Notícies - 03/07/2020

La Tuga Trail serà una cursa solidària per a recaptar fons contra la Covid-19

Curses per Muntanya

La tradicional Tuga Trail es reconverteix aquest any en una cursa solidària que recaptarà fons a favor de la Marató de Tv3 i Creu Roja Anoia per combatre la crisi provocada per la Covid-19.

Les inscripcions estan obertes a tots els públic i serviran com a donacions per aquells que no vulguin participar a la cursa. L’organització de fet no garanteix dorsal per tots els inscrits en aquesta cursa especial i farà un sorteix el pròxim 7 de juliol per decidir quins inscrits tindran dorsal.

La cursa es disputarà el pròxim dissabte 11 de juliol a les 18:00h i estarà organitzada per Tuga Wear, juntament amb la UEC Anoia i l’Ajuntament de Castellolí que serà on es disputarà la prova.

El recorregut d’aproximadament 10km anirà per camins amples i és apte per a tothom i per a tots els nivells, per venir amb la família o simplement a fer un bon entrenament.

Aquest any la cursa no té caràcter competitiu i vol ser un reconeixement a una de les zones del país més afectades per la crisi de la pandèmia de la Covid-19 com és la Conca d’Odena.

Des de l’organització se seguiran els diferents protocols de seguretat establerts per a la disputa d’aquesta cursa i s’ha disposat una normativa essencial pels participants.

Per fer la inscripció al sorteig, entreu a la web: https://www.tugawear.com/tuga-solidaria/

Normativa:

– L’ús de la mascareta és obligatori per la zona de sortida (parc tancat) i arribada i durant el primer quilòmetre del recorregut.

– Es prendrà la temperatura a tots els participants en entrar al parc tancat a l’hora de la sortida.

– Recorda a dur “el teu botí” pel banc d’aliments. Millor si és menjar que perduri en el temps com la pasta o l’arròs.

 

Condicions pel sorteig de dorsals

  • El fet de realitzar la inscripció no assegura tenir una plaça pel dia de la cursa
  • Les inscripcions pel sorteig de dorsals estaran obertes fins diumenge 5 de juliol
  • El procés d’inscripció assigna un número a cada inscrit que servirà pel sorteig que es farà el dia 7 de juliol en directe
  • El sorteig constarà en la selecció d’un número aleatori d’entre tots els números assignats als inscrits. Aquest número serà el primer en rebre un dels  500 dorsals, i la resta als 499 posteriors. En cas d’arribar al darrer número assignat als inscrits es tornarà a començar al dorsal número 1 i s’assignaran des d’aquest fins arribar als 500 esmentats.
  • Un cop es realitzi el sorteig es publicarà la llista de participants a la cursa en aquesta mateixa web i per les xarxes socials