FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/04/2014

La Trobada Internacional de Barranquisme – Gorgs 2014, a Organyà

Descens de barrancs i engorjats

Organyà (l’Alt Urgell) és l’ecenari escollit per a la celebració de l’11a Trobada Internacional de Barranquisme – Gorgs 2014, els dies 20, 21 i 22 de juny. La trobada d’aquest any, organitzada pel Club Atlètic Santa Fe amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, pretén promocionar una zona idònia per al descens de barrancs i oferir una gran varietat d’activitats relacionades amb el món del barranquisme per a tots els participants.

Fira de material i activitats especialitzades

logo-gorgs-rodoEn la trobada de Gorgs hi haurà una fira de material de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb la pràctica esportiva del barranquisme realitzades per professionals, tallers de formació, entre d’altres. A més, la publicació  “Gorgs Organyà. Guia de barrancs”, a càrrec d’Edicions Salòria, recollirà tota la informació sobre els accessos, els descensos i els retorns d’una quarantena de barrancs, a més de contenir la fitxa tècnica de cada un d’ells. Aquesta guia serà lliurada gratuïtament a tots els participants.

Organyà, una petita vila protegida per la immensa ombra de la muntanya de Santa Fe, coronada per una ermita situada a més de 1.200 metres d’alçada i amb una gran riquesa paisatgística, és el lloc en el qual es va localitzar el text més antic escrit en català i en qualsevol altra llengua romànica peninsular, es converteix en la seu de la trobada internacional de Gorgs d’aquest any.

Fotografia: M. Àngels Domenjó, publicada a Creuant.cat