FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 25/04/2020

La Trobada dels “100 Cims” s’ajorna fins al novembre

Montsià 100 cims

La 12a Trobada dels “100 Cims” tampoc s’escapa d’aquesta crisi sanitària i es veu obligada a ajornar-se. La trobada s’havia de celebrar el 31 de maig, a càrrec de l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, però la situació actual ha obligat a modificar-ne la data.

Després d’estudiar la situació, el Comitè dels “100 Cims” i l’entitat organitzadora, han decidit ajornar la trobada fins al 29 de novembre. La trobada mantindrà el format que els anys anteriors, el programa de la qual es farà públic a la tardor, quan s’esperen que les condicions siguin més favorables.

Us recordem que l’any passat assolíem el número més alt de persones que havien superat els “100 Cims”, però enguany, hem superat el número de federats; així a la trobada, seran 97 els qui rebran el reconeixement . A més hi haurà 35 federats que han assolit el “2×100 Cims” i 3 que han superat el “3×100 Cims”. També hi haurà el reconeixement a una entitat que ha superat les 2.000 ascensions. Aquí podeu consultar la llista de federats que han assolit el repte durant l’any 2019 i que rebran el reconeixement en aquesta Trobada.

 

S’ajorna el termini dels concursos

En relació amb el concursos que teníem en marxa, el dia 26 d’abril es va acabar el termini oficial de presentació de fotografies i el dia 3 de maig s’acabarà el termini del concurs literari.

No obstant això, entenem que la paralització d’activitats i l’angoixa provocada per la situació, pot haver dificultat el fet de pensar en els concursos. Per aquest motiu, una vegada s’acabi definitivament el confinament, farem una pròrroga dels terminis.

Lamentem l’ajornament de la Trobada. Us anirem informant.