FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Grup Cavall Bernat
Foto: Grup Cavall Bernat

Notícies - 21/11/2023

La Trobada del Grup Cavall Bernat aplega al voltant de 350 escaladors i alpinistes

Ribera d'Ebre Escalada Grup Cavall Bernat

La Trobada Internacional del Grup Cavall Bernat va tenir lloc a Tivissa (Ribera d’Ebre) el cap de setmana passat. Aquesta tradicional cita, organitzada pel Grup Cavall Bernat, va aplegar al voltant de 350 escaladors i alpinistes.

Els participants van gaudir de dos dies d’activitats diverses: excursions, vies ferrades i escalades per tota la zona. A més, la Trobada va comptar amb la presència de reconeguts alpinistes com Denis Orubko, Juanjo San Sebastián, Bernabé Aguirre, José Luis Ibarzábal o Helena del Pozo, que van acompanyar Narciso de Dios, guia i professor d’alpinisme, Jordi Camprubí, Alfons Valls o Lluís Ràfols.

Dissabte i diumenge l’esdeveniment va celebrar el nomenament de trenta nous cavallistes, així com el de nous membres d’honor designats en una cerimònia emotiva. Alguns dels protagonistes més destacats van ser els distingits alpinistes Marisol Sànchez i Rabanal, juntament amb Toni Galván González, Joan Solé i Rovirosa, Alfons Valls i Rovira, Lluís Ràfols i Pujol i Josep Riba i Parellada.

Aquesta nova Trobada del Grup Cavall Bernat va permetre compartir experiències, conèixer noves obertures i consolidar els lligams de germanor entre els participants. A més, l’acte va tornar a reafirmar la contribució del projecte a la promoció de l’esport i la cultura de muntanya a Catalunya.

Entre les diverses personalitats que van formar part de l’esdeveniment, Josep Massana i Francesc Sanahuja, president i vicepresident del Grup Cavall Bernat, respectivament; l’alcalde de Tivissa, Joan Cedó, i Jordi Merino, president de la FEEC.