FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/03/2015

La Trobada de Pubilles Escaladores del programa Dona i Esports de Muntanya d’aquest any, a Organyà

Escalada esportiva Escalada

La Trobada de Pubilles Escaladores d’aquest any 2015 se celebrarà a Organyà els dies 16 i 17 de maig, arribant a la seva tretzena edició. La trobada la coordina el Centre Excursionista de Sitges amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), emmarcada dins el Programa Dona i Esports de Muntanya.

Aquesta trobada pretén reunir dones a qui els hi agradi l’escalada i vulguin compartir l’experiència. Les inscripcions ja es poden fer a un preu subvencionat des del programa Dona i Esports de Muntanya. El programa preveu practicar a les diferents zones d’escalada properes a Organyà, a més d’un taller de biomecànica funcional a càrrec de la Marta Pallarés i la Chelo López i una projecció per part del grup d’escaladores basques Neskalatzaileak.

Per conèixer més el grup de les Pubilles Escaladores, o veure detalls d’aquesta edició i d’altres edicions anteriors, podeu consultar el seu bloc. També tenen un grup de Facebook per on s’organitzen i es comparteixen les experiències prèvies a la Trobada.