FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/04/2016

La trobada anual dels ‘100 Cims’, el 29 de maig a Gavà

100 cims

La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà organitza enguany la trobada anual del Comitè dels “100 Cims” que aquest 2016 celebra la seva sisena edició.

Un programa d’activitats complert i variat

La trobada d’aquest any començarà a les 8 del matí per als participants que vulguin fer l’excursió a peu. El lloc de concentració és el local de la UME (Rambla Lluch 4, Gavà) i es podrà gaudir d’un esmorzar (cafè, pastes i sucs) a càrrec de l’entitat. Després se sortirà en direcció al castell d’Eramprunyà i es farà una ruta circular d’unes 4 hores de durada. Si l’horari ho permet, es farà una visita guiada al recinte del castell.

Per als participants que no vulguin fer l’excursió s’ha preparat una visita a les mines prehistòriques. Per les característiques de les mines, la visita està limitada a 50 persones que també s’hauran de concentrar al davant de la seu de la UME a les 11.30 hores.

Un cop acabada l’excursió i la visita cultural, es farà un dinar de carmanyola a l’Auditori Marc Grau (al Parc del Mil·lenni), però l’entitat organitzadora oferirà begudes i cafè. L’auditori és a l’aire lliure; hi ha serveis, vestuaris i un pàrquing exterior gratuït. En cas de mal temps, el dinar es farà al menjador del col·legi Jacme March (C/ Sant Pere 114).

A les 15.30 hores, tots els participants es concentraran al Casal Municipal de Cultura American Lake (C/ Castelldefels 11) on es farà el lliurament de reconeixements i premis. A les 16 hores està previst que comenci l’acte més protocol·lari de la trobada amb una benvinguda a càrrec del president de la Unió Muntanyenca Eramprunyà i els parlaments del president de la FEEC i els representants de l’Ajuntament de Gavà. Seguidament es projectarà un audiovisual realitzat per l’entitat amb un recull de fotografies dels federats que van completar el repte dels “100 Cims” durant l’any 2015.

Entrega de trofeus del Premi FEEC-Canicròs, el Premi literari “100 Cims ” i el concurs “Fotocims”

Passat el dinar es farà el lliurament de premis del 6è Premi FEEC-Canicròs, el Premi literari “100 Cims” i el concurs “Fotocims”. A més a més, es faran els reconeixements a les entitats que han superat les 2.000 ascensions i als federats que han complert els “2×100 Cims”, els “3×100 Cims” i el repte dels “100 Cims” durant el 2015. Torbareu la relació de federats i entitats que han assolit els reptes properament a la pàgina del Comitè de “100 Cims” de la FEEC.

Els interessats a participar a l’excursió, a la visita cultural o al dinar, cal que s’inscriguin enviant un correu electrònic, fins el 26 de maig, a l’adreça 100cims@feec.cat indicant “Excursió”, “Mines” o “Dinar”, així com el nom de tots els participants. Cal tenir en compte que les inscripcions de la visita a les mines es tancaran quan s’arribi als 50 inscrits.

Els qui només vulguin assistir a l’acte de lliurament de premis, no cal que s’inscriguin.

Mapa