FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 04/11/2019

La trobada anual de ‘Gorgs’ arriba a Torelló

Torelló (Osona) acollirà la 15a edició de la trobada de descens de barrancs ‘Gorgs’, entre els dies 15 i 17 de novembre. La trobada té el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), en aquesta edició serà l’entitat local,  el Centre Excursionista de Torelló qui s’encarregarà de l’organització de la trobada.

Gorgs és un esdeveniment lúdic i esportiu on un gran nombre d’aficionats i de professionals del món del descens de barrancs es troben per a descobrir noves zones, intercanviar informacions i experiències, aprendre tècniques o renovar equipament.

En la darrera edició Olot va ser l’epicentre del descens de barrancs a Catalunya i on es van concentrar tots els amants d’aquesta disciplina. Aquesta darerra edició va servir també per presentar el repte “50 barrancs”, una proposta on s’hi poden trobar des de barrancs amb poca acotació fins als barrancs més tècnics de Catalunya. L’objectiu del repte és donar a conèixer les diferents contrades del nostre país mitjançant el descens de barrancs, per tant, s’ha preparat un catàleg apte per a tots els públics, amb el propòsit que els federats assoleixin la cinquantena.

Tallers i xerrades per a tots els nivells

Durant les tres jornades de Gorgs s’organitzen una sèrie de xerrades i tallers relacionats amb el descens de barrancs. El divendres 15 es realitzarà la recepció dels assistents i serà dissabte al matí quan començaran les xerrades i els tallers. El dissabte a la nit també se celebrarà el tradicional sopar de germanor per tots els assistents amb música en directe.

Les inscripcions per a l’edició del 2019 de Gorgs es poden formalitzar a través del lloc web de la FEEC.