FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/05/2015

La tretzena Trobada de Pubilles Escaladores reuneix a més de 100 noies a Organyà

Escalada Societat

La 13a Trobada de “Pubilles Escaladores” s’ha celebrat a Organyà (l’Alt Urgell) el cap de setmana del 16 i 17 de maig amb l’assistència de 117 noies procedents de Bilbao, Vitòria, Aragó, Palència, Badajoz, Alemanya, França i Catalunya.

Després de la trobada de l’any passat a Ulldecona (el Montsià), aquest any la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha coordinat, junt amb el Centre Excursionista de Sitges, una nova edició d’aquesta trobada. Dissabte al matí les noies es van trobar al Bar ‘El Portal’ d’Organyà i van anar juntes a escalar. A la tarda, les organitzadores havien preparat un taller de biomecànica funcional i la projecció d’una pel·lícula dedicada a les dones escaladores de diferents èpoques.

Després del sopar de germanor i abans de dedicar tot el diumenge a escalar, es va fer un acte d’agraïment a la Montse Cots, col·laboradora de la Trobada des de fa anys, però que hi assistia per primer cop enguany. Amb el suport dels patrocinadors es va poder fer el tradicional sorteig de material amb regals per a totes les Pubilles.

Les “Pubilles Escaladores” agraeixen a tots els col·laboradors, patrocinadors i especialment al Centre Excursionista de Sitges i FEEC la seva col·laboració que fa que la Trobada sigui un èxit i hagi esdevingut tot un clàssic en el món de les escaladores, reunint aquest any més del doble de noies que l’any anterior.