FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/10/2014

La Trenkakames de la Lira Vendrellenca, Campionat de Catalunya de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

La caminada de resistència de 24 hores organitzada per la Lira Vendrellenca torna aquest cap de setmana al municipi del Vendrell, al Baix Penedès. Enguany la prova és Campionat de Catalunya i puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

cartell_caminades_resistencia_web_1La ruta de la Trenkakames, que consta de 85 quilòmetres, travessa la comarca del Baix Penedès per camins i senders molts dels quals fa centenars d’anys que conserven el seu traçat. En aquesta edició hi ha petites variacions en el recorregut amb l’objectiu d’eliminar al màxim els trams d’asfalt i distribuir acuradament els avituallaments. L’itinerari dibuixa un cercle al voltant de la comarca passant per petits pobles i ermites, zones d’oliverars i vinyes, castells, masos, pinedes, serres i turons.

La sortida tindrà lloc davant el local del Grup de Muntanya de la Lira Vendrellenca, al carrer de Sant Jordi 7, del Vendrell, dissabte 4 d’octubre a les 10 del matí. Trobareu tota la informació sobre la prova a la pàgina web de l’entitat.