FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 08/04/2014

La Travessa Molins de Rei – Vilafranca del Penedès, en fotos

Caminades de resistència

El Centre Excursionista de Molins de Rei ha organitzat la cinquena edició de la Travessa Molins de Rei – Vilafranca del Penedès, aquest diumenge 6 d’abril. La prova, que forma part del calendari de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya, ha aplegat a més de 800 participants i és una iniciativa de la comissió organitzadora de la Molins de Rei – Montserrat.

La Travessa Molins de Rei – Vilafranca del Penedès d’enguany és una alternativa a l’any sabàtic de la clàssica montserratina que se celebra cada dos anys. La Molins – Vilafranca passa, en gran part, per camins, pistes, corriols i pobles del Baix Llobregat i l’Alt Penedès. Es tracta d’un recorregut de 45,59 quilòmetres on van participar 620 persones; tot i que també oferia una opció més curta, amb un recorregut de 24 quilòmetres, per als participants que prefereixen caminar menys, i que van fer 188 caminadors.

La propera cita del calendari de caminades de la FEEC és aquest proper dissabte 12 d’abril amb la “5a Caminada de Carenes. 4a Marxa del Pont de Suert – Tremp”, que transcorrerà pels paratges de l’Alta Ribagorça i el Pallars Jussà.

Fotografies: Xavier Capdevila