FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La travessa del Tour del Canigó, amb descompte per als federats | FEEC

Notícies - 19/09/2014

La travessa del Tour del Canigó, amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha establert un acord de col·laboració amb el Tour del Canigó, una ruta pensada en quatre etapes que fa la volta a tot el massís i corona el cim. La travessa es desenvolupa entre les comarques nord-catalanes del Vallespir i el Conflent passant pels seus punts cardinals: Sant Guillem al sud, Vetera a l’est, Cortalets al nord i Marialles a l’oest.

feec-tour-canigoL’acord preveu un descompte del 15 % en el paquet de benvinguda del Tour del Canigó, que inclou un mapa-llibret de l’Editorial Alpina a escala 1:25.000 exclusiu del recorregut, un tubular de coll, el track de GPS, una samarreta tècnica exclusiva del Tour per als qui completin la ruta i altres obsequis vinculats al territori on es desnvolupa.

La Travessa completa consta de 74,45 quilòmetres i les quatre etapes es divideixen entre Sant Guillem-Vetera accedint per la Llau, Vetera-Cortalets, Cortalets-Marialles per la Pica del Canigó o per la variant del Refugi de la Bonaigua, i Marialles-Sant Guillem.

avantatges-federats-feec-H