FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/05/2014

La tradicional Marxa de Gràcia a Montserrat ofereix enguany un recorregut alternatiu des del Papiol

Caminades de resistència

La Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia organitza la Marxa Gràcia – Montserrat, el cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny. La sortida puntua per la Copa Catalana de Caminades de Resistència que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La Marxa Gràcia – Montserrat s’inicia a les 17 hores des de la plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona i acaba al Monestir de Montserrat a les 12 hores del dia següent. L’itinerari, que consta de 62,60 quilòmetres de distància i 4.942 metres de desnivell acumulat amb 9 avituallaments, s’haurà de finalitzar en menys de 19 hores. Les inscripcions s’han de realitzar des la pàgina web de la FEEC i finalitzen el dimecres 28 de maig.

Enguany és manté la col·laboració amb l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i de cada inscripció 2 euros aniran destinats a l’entitat.

Des de l’organització aquest any s’ofereix una marxa alternativa del Papiol a Montserrat amb un itinerari més curt de 37 quilòmetres de distància i 2.910 metres de desnivell acumulat a finalitzar en menys de 16 hores.